You are here!!

Vilkår for bruk av nettstedet

Dette nettstedet drives av Danone Norge ("vi" eller "oss"). Tilgang og bruk av dette nettstedet er gjenstand for følgende vilkår og spesifikke vilkår som gjelder for bruk av dette spesifikke området av nettstedet og all gjeldende lovgivning. Ved å bruke dette nettstedet godtar du disse vilkårene, og ved å bruke andre områder på dette nettstedet godtar du vilkårene som gjelder for bruk av disse områdene. Hvis du ikke godtar disse vilkårene skal du ikke bruke dette nettstedet.

ENDRINGER AV VILKÅR

Vi kan til enhver tid endre disse vilkårene, og du bør besøke dette nettstedet fra tid til annen for å holde deg oppdatert om de gjeldende vilkårene. Fortsetter du å bruke dette nettstedet etter at slike endringer har trådt i kraft, anses dette som at du godtar disse endringene.

LENKER TIL ANDRE NETTSTEDER

Vi kan bruke lenker til nettsteder som tilhører tredjeparter. Disse lenkene tilhører tredjeparter vi har inngått avtale med, og vi bruker lenker til disse nettstedene der vi finner det nyttig ut ifra innholdet og tjenestene som tilbys på disse nettstedene. Vi er ikke ansvarlig for innholdet på disse nettstedene, og fraskriver oss alt alt ansvar for eventuelt tap du blir påført som følge av bruk av disse nettstedene. Slike nettsteder har egne vilkår som du bør lese før du bruker disse nettstedene.

VÅR OPPHAVSRETT

Tilgang til dette nettstedet garanterer deg retten til å bruke nettstedet til privat, ikke-kommersielt bruk. Alle rettigheter, navn og interesse i og til alle aspekter av dette nettstedet, inkludert varemerker og copyright, tilhører oss eller våre datterselskaper eller lisensgivere. Kopiering, modifisering eller distribusjon av innholdet på dette nettstedet uten vårt skriftlige samtykke er strengt forbudt. For å unngå tvil; kopiering av tekst, bilder, dokumenter, varemerker, logoer eller annen merkeprofilering på dette nettstedet er uttrykkelig forbudt.

Ved å godta disse vilkårene og gjennom din registrering og bruk av dette nettstedet, garanterer du oss en royalty-fri bruk av ditt innhold, inkludert data, bilder og tekst, med unntak av all personlig informasjon, til alle formål i alle medier globalt så lenge opphavsretten varer. Dette vil ikke påvirke dine rettigheter under vår personvernerklæring.

DIN BRUK AV NETTSTEDET

Hvis du er en registrert bruker av dette nettstedet samtykker du i å informere oss umiddelbart til enhver tid hvis du tror at ditt brukernavn eller passord brukes av en uautorisert person. Vi vil lagre all informasjon du gir til oss via dette nettstedet i samsvar med vår personvernerklæring. Vi samtykker i å holde din informasjon konfidensielt, samt alle andre opplysninger som enten angis av deg som konfidensielt eller som er åpenbart konfidensielt. Du godtar at du har det fulle og hele ansvar for backup av alle filer og data du gir til oss. Du samtykker i å ikke postere eller overføre ulovlig, truende, ærekrenkende, nedsettende, obskønt, pornografisk eller uanstendig materiale, eller annet materiale som kan utgjøre eller oppmuntre til atferd som vil anses som en forbrytelse eller overtredelse av gjeldende lovgivning eller bestemmelser. Vi forbeholder oss retten til å fjerne slikt materiale fra dette nettstedet. Du samtykker også til å ikke overføre virus eller andre skadelige komponenter til dette nettstedet.

Du bekrefter at all informasjon eller annet materiell du gir til oss ikke vil krenke opphavsretten til tredjeparter, og heller ikke være brudd på lovgivning eler bestemmelser i land som kan ha jurisdiksjon over slik bruk. Du samtykker i å varsle oss så raskt som mulig om alle krav som fremsettes mot deg for brudd på opphavsrett i forbindelse med din bruk av dette nettstedet.

ANSVAR

Vi gjør vårt ytterste for at informasjonen på dette nettstedet er korrekt til enhver tid, men vi garanterer ikke nøyaktigheten eller fullstendigheten av slikt materiale. Vi garanterer ikke at dette nettstedet eller serveren som brukes av dette nettstedet er fri for virus eller andre skadelige komponenter, og du er ansvarlig for alle kostnader i forbindelse med nødvendig service, reparasjon eller korrigering av dine datasystemer.

Hverken vi eller våre datterselskaper skal være ansvarlige for direkte, indirekte, tilfeldige skader eller følgeskader (inkludert krav fra tredjeparter, tapt fortjeneste, omsetning eller goodwill) som kan oppstå som følge av din bruk av dette nettstedet. Ingenting i disse vilkårene skal tolkes som et forsøk på å begrense eller fraskrive ditt ansvar for alle personskader som følge av egen uaktsomhet og, hvis du er forbruker, ingenting vi sier påvirker dine lovbestemte rettigheter.

Disse vilkårene skal reguleres av engelsk rett. Ved tilgang og bruk av dette nettstedet samtykker du i at engelske domstoler skal være eksklusiv jurisdiksjon for alle tvister og krav.

POSTE KOMMENTARER

Når du skriver dine kommentarer må du huske på at 

  • Du kan bruke maksimalt 500 tegn, så prøv å være så kort og konsis som mulig.
  • Når du poster din kommentar vil alle som har tilgang til nettstedet kunne se kommentaren, ditt fornavn og datoen den ble skrevet.
  • Det finnes en web-etikette for posting, så forsøk å unngå bruk av blokkbokstaver for å slippe unna unødig negativ oppmerksomhet.
  • Vi vil slette alle kommentarer som inneholder upassende språk. Fornærmende, støtende, obskøne eller ærekrenkende kommentarer vil slettes uten varsel. Hvis du er usikker på en kommentar, rapporter dette til oss umiddelbart.
  • Vi kan ikke publisere kommentarer som refererer til andre selskaper eller produkter, så disse kommentarene vil derfor bli slettet.
  • Du skal ikke publisere din egen eller andres kontaktinformasjon i en kommentar. Dette inkluderer e-postadresser, telefonnumre og postadresser.
  • Dine kommentarer skal være egne meninger, og skal ikke være gjentatt innhold eller innhold som er kopiert og limt inn fra andre nettsteder.
  • Hverken Activia eller Danone er ansvarlige for innholdet i kommentarene. Kommentarene skal i alle tilfeller anses som forfatterens synspunkter.
  • Dine kommentarer vil ikke redigeres, så alle kommentarer som ikke oppfyller disse retningslinjene på en eller annen måte, vil bli slettet.
  • Ved å poste kommentarer samtykker du i at vi bruker enkelte eller alle dine kommentarer i fremtidig markedskommunikasjon helt gratis. 

 

© 2016 Danone Norge

 

Adress: Baglergaten 16, 3111 Tønsberg, Norge