You are here!!

Personvernerklæring

Danone Norge er forpliktet til å opprettholde personvernet til alle besøkende på dette nettstedet. Les denne personvernerklæringen for å forstå hvordan vi bruker og beskytter informasjonen du gir til oss. Vil vil til enhver tid oppfylle bestemmelsene i datavernloven fra 1998. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du til innhenting, bruk og overføring av din informasjon som beskrevet i denne personvernerklæringen. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og datainnhenting her

INFORMASJON VI INNHENTER FRA DEG

Når du besøker eller registrerer deg på dette nettstedet kan du bli bedt om å oppgi personopplysninger, inkludert navn og kontaktinformasjon. Vi kan også innhente informasjon om din bruk av nettstedet og informasjon om deg fra meldinger du poster på nettstedet, samt e-post eller brev du sender til oss.

BRUK AV DIN INFORMASJON

Din informasjon gjør at vi kan gi deg tilgang til alle deler av nettstedet og levere varer eller tjenester du har bestilt. Vi vil også bruke og analysere informasjonen vi innhenter slik at vi kan administrere, støtte, forbedre og utvikle vår virksomhet.

Vi kan bruke din informasjon spesielt til å kontakte deg for dine synspunkter på våre tjenester og til å varsle deg om viktige endringer eller utviklinger på nettstedet eller våre tjenester. Dessuten, der du har samtykket til dette, kan vi også bruke din informasjon til å sende deg informasjon om andre produkter og tjenester vi tilbyr som kan være av interesse for deg, og vi kan kontakte deg via brevpost, telefon, faks eller e-post. Hvis du ikke ønsker å bli kontaktet i fremtiden, må du gi oss beskjed om dette.

Hvis du poster eller sender støtende, upassende eller krenkende innhold på eller til dette nettstedet, eller på annen måte oppmuntrer til respektløs atferd på dette nettstedet, kan vi bruke informasjonen vi har om deg til å stanse slik atferd.

OFFENTLIGGJØRING AV DIN INFORMASJON

Informasjonen du gir til oss kan offentliggjøres til selskaper som jobber for oss i samsvar med denne personvernerklæringen eller for andre formål som godkjennes av deg.

Din informasjon kan også offentliggjøres der vi er forpliktet til eller har tillatelse til dette etter lovgivningen.

Der du har samtykket til dette ved å gi oss dine personopplysninger, kan vi også tillate at nøye utvalgte selskaper, inkludert andre selskaper i vår gruppe, tar kontakt med deg om produkter og tjenester som kan være interessant for deg. Disse selskapene kan kontakte deg via brevpost, telefon, faks eller e-post. Hvis du ikke ønsker å bli kontaktet av disse selskapene i fremtiden, må du gi oss beskjed om dette.

INFORMASJONSKAPSLER

Informasjonskapsler er små informasjonsmengder vi lagrer på din datamaskin. Med mindre du har angitt at du ikke ønsker å offentliggjøre opplysninger til oss, vil vårt system utstede informasjonskapsler til din datamaskin når du logger deg inn på nettstedet. Informasjonskapsler gjør det enklere for deg å logge på og bruke nettstedet ved fremtidige besøk. De tillater også at vi kan overvåke trafikken på nettstedet og personliggjøre innholdet på nettstedet for deg. Slik informasjon må oppfylle datavernlovgivningen og vil håndteres i samsvar med denne personvernerklæringen og våre retningslinjer for informasjonskapsler.

Du kan avvise informasjonskapsler via din datamaskin, men vil da ikke kunne bruke enkelte funksjoner på vårt nettsted. Hvis du ikke ønsker å motta informasjonskapsler i fremtiden, må du gi oss beskjed om dette. Du finner mer informasjon om informasjonskapsler på www.aboutcookies.org. Der du har samtykket til dette, bruker vi også informasjonskapsler til å skreddersy annonser du ser når du besøker vårt nettsted. Noen refererer til dette som «atferdsmessig reklame».

DATAVERN, LAGRING OG INTEGRITET

Vi bruker industristandardiserte sikkerhetstiltak for å beskytte din informasjon i våre databaser mot tilgang fra uautoriserte personer og mot ulovlig håndtering, utilsiktet tap, destruksjon og skade. Vi vil lagre din informasjon i en rimelig tidsperiode eller så lenge lovgivningen krever dette. Vi streber etter å opprettholde påliteligheten, nøyaktigheten, fullstendigheten og løpetiden på din informasjon i våre databaser.

TILGANG OG OPPDATERING

Du har rett til å se informasjonen vi lagrer om deg, og gjennom en skriftlig forespørsel og vil vi offentliggjøre informasjonen vi har om deg såfremt informasjonen er tilstrekkelig til at vi kan identifisere din informasjon.  Du kan be oss om å gjøre nødvendige endringer for å sikre at informasjonen er nøyaktighet og oppdatert, og vi vil varsle alle involverte tredjeparter om slike endringer. Hvis du ikke ønsker å gjøre dette, må du ta kontakt med oss. Vi krever ikke gebyrer for å korrigere slik informasjon, men for forespørsler om informasjon kan vi kreve et lite gebyr for å dekke våre kostnader.

ENDRINGER I VÅR PERSONVERNERKLÆRING

Alle endringer i vår personvernerklæring vil postes på dette nettstedet, og du bør besøke denne nettsiden fra tid til annen for å holde deg oppdatert om den gjeldende personvernerklæringen. Fortsetter du å bruke dette nettstedet etter at slike endringer har trådt i kraft, anses dette som at du godtar disse endringene. Du kan også bli varslet via e-post etter behov.

KONTAKTINFORMASJON

Alle kommentarer, henvendelser og forespørsler til vår bruk a din informasjon skal rettes til vår Careline ved å følge denne lenken.

 

© 2016 Danone Norge

 

Adress: Baglergaten 16, 3111 Tønsberg, Norge.

 

 

Les mer om vilkårene som gjelder for dette nettstedet.