You are here!!


Slik er Bifidus knyttet til andre bakterier

Bifidus ActiRegularis® og vår unike bakterieblanding

For å skape optimale forhold for Bifidus ActiRegularis®, bruker vi en patentert prosess som inkluderer en eksklusiv blanding av fem bakterier. Dette sikrer at hver porsjon med Activia® inneholder minst 4 milliarder Bifidus ActiRegularis®.

Da Activia ble utviklet, ble yoghurt tradisjonelt gjæret ved 43 °C, under sure forhold som ikke var gunstige for veksten av Bifidus ActiRegularis®. Derfor begynte vi å utvikle en prosess og en nøyaktig bakterieblanding som kunne gi mer fordelaktige vilkår.

Etter år med forskning valgte vi en bestemt bakteriestamme av Streptococcus thermophilus og to spesifikke bakteriestammer av Lactobacillus bulgaricus, som lar gjæringsprosessen skje ved 37 °C i et mindre surt miljø. Disse forholdene gjør at antallet Bifidus ActiRegularis® kan bli så høyt og gir Activia® den milde smaken. Vi inkluderte også en bakteriestamme av Lactococcus lactis i vår eksklusive blanding, som bidrar til at Activia® har en kremete konsistens og som kan støtte veksten av Bifidus ActiRegularis® i melk.

Det er vår kombinasjon av disse fire bakteriestammene sammen med Bifidus ActiRegularis® som gjør Activia® til et så unikt produkt.

KANSKJE DU OGSÅ LIKER