You are here!!


Slik avspeiler din stil din personlighet

Vår personlighet vises i måten vi kler oss, hårstil og makeup. Bevisst eller ubevisst viser stilen frem det vi ønsker å uttrykke. Å bruke tights med sterke farger, vintageklær eller dyre merkeklær, kan være en måte å uttrykke seg på. Vår stil avslører hvor komplekse personligheter vi har og er et resultat av tidligere erfaringer og den oppfatningen vi har av oss selv.

Stilen vår utvikler seg

Stilen vår endrer seg avhengig av om vi er hjemme eller på jobben. Sted og sosial stilling fører til slike forskjeller. På en og samme uke kan vi iføre oss en god ullgenser som koseplagg og en unik drakt som skiller seg ut fra mengden. Klær reflekterer ofte hvordan vi ser på oss selv i ulike situasjoner, som et ekstra hudlag. Ikke bare påvirker humøret stilen vår, men også motsatt. Den fargen vi bruker og hva vi ikler oss kan påvirke vår sinnsstemning. Hvis du bruker rødt en dag du ellers ville brukt beige, kan det føre til positiv energi og dessuten styrke selvtilliten. Det er viktig at du er i harmoni med deg selv.

Du er ikke nødvendigvis selvsikker om du har en spesiell stil. Selvtillit kan avhenge av familie, kulturell bakgrunn og partnerens forventninger. Hvis stil og livssituasjon avviker fra hverandre, kan det skape motvilje og en følelse av dobbel personlighet. Det er kun når man kvitter seg med denne utvendige påvirkningen at man virkelig kan finne og definere sin egen stil.

Du kan leke med gjeldende kleskoder og lage din egen vri med iøynefallende detaljer. Forsøk å blande merkeklær med bruktklær, ifør deg et spesielt halskjede eller prøv en uvant hårstil. Det blir lagt merke til og utgjør din stil.

KANSKJE DU OGSÅ LIKER