You are here!!


Hvordan takle utfordringer og feire suksess

Her er noen daglige utfordringer: Hvordan få en etterlengtet forfremmelse, få din sønn til å spise opp grønnsakene sine, eller fullføre en gjøremålsliste? Når du endelig oppnår dette, fortjener du å gratulere deg selv for godt arbeid! Veien til suksess kan være full av lykkelige øyeblikk, samme om målet ditt er profesjonelt eller personlig. Det finnes så mye å være stolt av, men mange små suksesser blir ofte oversett. Når vi setter av tid til å oppnå målene i livet, så har vi dobbelt så stor sjanse for å lykkes. Her er tre idéer for å feire suksess.

Skriv ned suksessene dine i en journal

En personlig journal er et fantastisk verktøy der du kan uttrykke deg fritt og skrive ned minner du kan hente frem senere. Når man til stadighet fokuserer på fremtiden, så glemmer man ofte å nyte øyeblikket. Hvorfor ikke bruke noen minutter hver dag på å skrive ned noe du er glad for, som f.eks. noen hyggelige ord fra partneren din, eller at du har fått et kompliment fra sjefen?

Feir suksessen

Etter arbeidet kommer belønningen. Feir suksessen med å kjøpe de skoene du lenge har hatt lyst på, unn deg et spaopphold eller en ny hårklipp. Ingenting er for stort eller for lite når du feirer viktige bragder. Det viktige er at du oppnår en form for balanse. Samme hva slags belønning du velger, så fungerer det som inspirasjon til neste gang.

Del dine personlige suksesser

Lykke er kun virkelig når du deler den med noen. Hvis du feirer gode nyheter og personlige suksesser med andre, så vil det forsterke den positive følelsen. Ikke bare vil de være glade på dine vegne, det vil også styrke det nære forholdet dere har. Når planlegger du en middag sammen med venner eller familie for å feire din siste prestasjon?

KANSKJE DU OGSÅ LIKER