You are here!!


Hvordan kan en positiv tankegang gjøre deg mer produktiv?

Når du er positiv på jobb, så pleier ditt profesjonelle liv å fungere bedre og du er også mer produktiv. Hva om hemmeligheten bak effektivitet ikke er hvor mye tid du tilbringer på jobb, men din sinnstilstand?

Sannheten er at ved å utvikle en mer positiv holdning, så vil du oppnå mer og føle deg bedre på jobb. Du vil kjenne deg mer organisert når du står opp, dagene vil virke lysere og det vil bli mye enklere å nedtone små problemer.

Så hvordan kan du beholde et godt humør samme hva?

For å begynne mandagen på riktig måte, så kan du fokusere på tre ting som du ser frem til den dagen. I stedet for å bekymre deg over kommende møter med sjefen, så kan du heller tenke på spennende nye prosjekter eller snakke med kollegaene dine over en kaffe. Alle de tingene som gir mening i løpet av dagen og som minner deg på hvor heldig du er, gir deg positiv energi og den tankegangen du trenger for å få jobben gjort.

Enkle handlinger kan utrette mirakler. Å smile flere ganger om dagen, reduserer f.eks. stressnivået og øker gledesfaktoren. Det er bevist at å gi komplimenter, være snill, dele og hjelpe andre er oppløftende virkemidler. Det gir en positiv, samarbeidsvillig atmosfære på jobb, noe som forbedrer alles kreativitet, og fører til en sterk lagdynamikk. Kollegaene dine vil kanskje til og med hjelpe deg oftere for å vise sin takknemlighet.

KANSKJE DU OGSÅ LIKER