You are here!!


Frukten i Activia

Frukten i Activia

  

Activia® har en rekke forskjellige fruktsmaker og fås i ulike varianter, inkludert glatte forhåndsblandede fruktsmaker og lagdelte yoghurter med fruktbiter.

 

Danone bruker frukt fra omtrent 20 land rundt om i verden, og alt som gjelder frukt blir nøye kontrollert. Vi sørger for at frukten møter høye standarder hva gjelder dyrking, plukking, kutting, tilberedning og lagring.

 

Det er en møysommelig prosess å få frukten fra fruktmarkene til et yoghurtbeger. Frukten høstes (mesteparten for hånd), vaskes, skrelles og kuttes i biter eller formes så den passer i glatt yoghurt. Den tilberedte frukten lagres deretter i kontrollerte omgivelser, slik at den beholder næring og smak. Til slutt har vi frukten i gjæret melk, slik at vi får Activia®.

 

Vi har mer enn 1000 Activia®-oppskrifter for å tilfredsstille folk i mer enn 70 ulike land. Vi bruker kun nøye utvalgte ingredienser i produktene våre, som passer sammen med den myke og kremete konsistensen til Activia®. Dette gjelder uansett smak, om det er snakk om den globalt solgte jordbærsmaken, acaibær i Japan eller papaya/havre i Brasil.

KANSKJE DU OGSÅ LIKER