You are here!!


5 apper som forenkler hverdagen

Selv den mest velorganiserte personen kan ha nytte av å laste ned noen apper på smarttelefonen, nettbrettet eller datamaskinen. Vi har funnet fem forskjellige mobilapper og gir deg her litt informasjon om dem. Her er alt fra huskelister til automatisk sortering.

Any.do

En av verdens mest populære apper har oppnådd sin popularitet med god grunn. Appen er tilgjengelig på iOS, Android og online. Den er en huskeliste og oppgavebehandler som gjør det mulig å raskt skrive ned notater, avtale møter, sette opp lister og få unna prosjekter. Informasjonen kan også deles med kontakter direkte fra selve appen. Tilhengere av Any.do liker at den er enkel å bruke, fleksibel og har god design. I tillegg har den et enkelt og attraktivt oppsett.

Evernote

Liker du å lage lister, eller krever jobben din at du må skrive notater hele dagen? Evernote er utviklet som et hjelpemiddel og lar brukerne opprette, redigere og holde styr på notater og dokumenter. Samtidig synkroniserer den de enhetene du velger. Hvis du f.eks. får en idé til en god salgsstrategi mens du sitter på T-banen, så vil Evernote synkronisere den til datamaskinen din, slik at du kan jobbe videre med idéen når du kommer på jobb. Dette gjør arbeidsoppgaven enklere enn hvis du hadde skrevet ned idéen på et stykke papir eller lagret den som notat på telefonen.

Wunderlist

En av de mest populære appene for å organisere hverdagen, er Wunderlist. Denne appen minner om Any.do, og de to appene nevnes ofte som favoritter blant teknologitilhengere, uten at det noensinne har blitt kåret en klar vinner! Denne gjøremålsappen og prosjektplanleggeren er også tilgjengelig på Android, iOS og online.

Slack

Slack har steget raskt i popularitet innen forretningskommunikasjon. Appen kombinerer direktemeldinger, e-post, fildeling og gruppesamtaler i ett enkelt grensesnitt som synkroniserer på tvers av alle enheter. Dette fjerner behovet for å bla mellom kommunikasjonsverktøy som iMessage, SMS, Facebook Messenger, WeChat, WhatsApp og Line. I stedet kan du kommunisere via Slack på kanaler som #regnskap eller #katter ...

Streaks

På hvilken måte skiller Streaks seg fra andre gjøremålsapper som Wunderlist og Any.do? Streaks oppmuntrer til gode vaner der andre apper setter opp profesjonelle timeplaner. Brukere kan holde styr på vanene sine og daglige gjøremål ved å svare på varsler som dukker opp på fastsatte tidspunkt. F.eks.: «Har du husket å fullføre X i dag?»

Du synes kanskje det er masete å bestemme hvilken app du skal laste ned på smarttelefonen, nettbrettet eller datamaskinen. Du vil derimot snart oppdage en forskjell i hverdagen. Alle disse fem appene er gratis (med mindre du velger en avansert versjon), så hvorfor ikke teste dem ut og se hvilke som passer best for deg?

KANSKJE DU OGSÅ LIKER