You are here!!


3 nye appetittvekkende mattrender

Sunne mattrender er i vinden som aldri før. Stadig vekk dukker det opp nye velsmakende og næringsrike matretter. Her er noen som vil gjøre måltidet mer spennende og vekke smaksløkene dine!

Sushiburger

Burgeren har vært selve symbolet på «søppelmat» i mange år, men nå kan du forvandle den tradisjonelle burgeren til et sunt måltid. Den nyeste sensasjonen kommer fra Asia og kalles sushiburger. Som navnet indikerer, er det en spennende kombinasjon av den amerikanske tradisjonsretten og japansk matlaging.

Burgeren er enkel å lage. Bytt ut det klassiske hamburgerbrødet med klebrig ris. Tilsett deretter tradisjonelle japanske grønnsaker som avokado, agurk, syltet ingefær eller tang før du har på kjøtt eller kyllingburger. Du kan også lage en vegetarburger ved å erstatte kjøtt med jackfrukt.

Smoothieskål

En smoothieskål er enkel, rask å lage og passer perfekt for folk på farten. Slik gjør du: Tilbered en kremet smoothie, hell den i en rund bolle og tilsett favorittfrukter og andre godsaker som sesamfrø, gojibær, fikener, blåbær eller banan. Denne ekspressfrokosten er en nytelse. Den smaker godt og er et fargerikt syn. Det finnes ingen bedre start på dagen!

Gyllen latte

Drømmer du om varme, næringsrike drikker? Da er en gyllen latte akkurat det du trenger. Denne gylne melkedrikken kan forveksles med vanlige kaffedrikker med melk, men har lite sukker og masse sunne ingredienser som kokosmelk, kanel, ingefær, honning og gurkemeie. Den siste ingrediensen, som er populær innen indisk matlaging, inneholder antioksidanter og gir maten en nydelig gyllen farge. Gurkemeie virker dessuten anti-inflammatorisk.

KANSKJE DU OGSÅ LIKER